Hopp til hovedinnhold

Fredag 9. juni inviterer vi til stor utekino på Linderud gård. Ta med familie og venner og bli med på en hyggelig filmkveld i nabolaget!

Oslo Pix Filmfestival tar med filmen ut i byen og arrangerer utendørs filmvisninger der folk bor. Denne gangen er det Linderud som står for tur, og på programmet står den norske filmen Dancing Queen og blockbusteren Godzilla vs. Kong.

Arrangementet er gratis!

Program:

Kl.17.30: Dancing Queen 

Varighet: 1t 30m. Aldersgrense: 6 år. Språk: norsk tale og norske undertekster. 

Dancing Queen handler om Mina (12) som blir hodestups forelsket når danseren Edvin begynner i parallellklassen. Når de inviterer til en audition for et nytt dansecrew, øyner Mina sin sjanse. Men i forelskelsesrusen er det én ting hun har glemt: Hun kan ikke danse!
Filmen hadde premiere tidligere i år, og har blitt en stor hit på kinoene rundt om i landet!

Kl. 20.00: Godzilla vs. Kong

Varighet: 1t 53m. Aldersgrense: 12 år. Språk: engelsk tale med norske undertekster. 

Legender kolliderer i Godzilla vs. Kong når disse to motstanderne møtes i en spektakulær kamp med verdens skjebne på spill. Kong og hans beskytter legger ut på en farlig reise for å finne sitt virkelige hjem. De har med seg Jia, et ungt fosterbarn, på reisen som Kong har dannet et unikt og sterkt bånd med. Men de havner uventet i veien for en rasende Godzilla, som forårsaker ødeleggelse over hele verden. Den episke kollisjonen mellom de to ikonene - initiert av hemmelige krefter - er bare begynnelsen på et mysterium som ligger dypt inne i jordens kjerne.

Praktisk info:

  • Utekinoen finner sted på Linderud gård, på plenen foran hovedbygningen/ gårdsplassen.
  • Arrangementet er rusfritt.
  • Ta med noe å sitte på (pledd eller evt. campingstoler - men vis hensyn til hverandre så alle får se filmen). Vi har et begrenset antall stoler til låns.
  • Kle deg for en kveld ute under åpen himmel - sjekk værmeldingen.
  • Linderud senter stiller med utdeling av gratis popcorn før filmene! 
  • Inkachef kommer med foodtruck og vil selge burgere og drikke under arrangementet.
  • Vi digger et rent nærmiljø, derfor ber vi deg pent om å rydde etter deg når du forlater arrangementet. 
Filmvisningen er støttet av OBOS. Arrangementet er et samarbeid mellom Oslo Pix filmfestival, Linderud gård, Bydel Bjerke, Demo Linderud og Linderud senter. 

Om Oslo Pix Filmfestival:

Oslo Pix Filmfestival (OPFF) gir deg filmene du bør bry deg om akkurat nå, uavhengig om de kommer fra et studio i Hollywood eller en kjeller i Moldova. Vi holder til på Grünerløkka, men er en festival for hele byen. Vi er til for alle som trekkes mot originale og grensesprengende fortellinger, om det er gjennom eksklusive førpremierer eller tidløse klassikere. Oslo Pix Filmfestival arrangeres for sjette gang 28.08 - 03.09.2023.