<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1668687023147121&ev=PageView&noscript=1" />

LOKKENDE TONER

Mezzosopran Ingvild Storhaug og pianist André Bongard byr på et nært møte med vakre romanser og betagende pianomusikk.
Duoen disker opp et variert program, sanger og pianomusikk av komponister som Schubert, Kvandal, Schumann, Barber, Nordheim og Kjerulf.

  • 1/2
  • 2/2

 

Ingvild Storhaug - mezzosopran

Ingvild er fra Bergen og bor nå i Oslo hvor hun jobber som frilanser. Hun er utdannet innen sang og kammermusikk ved Musikkonservatoriet i Tromsø og i romanseinterpretasjon ved Staatliche Hochschule für Musik Karlsruhe, Tyskland. Ingvild har bred erfaring innen kammermusikk, musikkteater, romanser, samtidsmusikk, opera og kabaret. Hun har urframført flere verk og holdt tallrike konserter og forestillinger over hele Norge, samt i Sverige, Finland, Tyskland, Argentina, Chile, India og Japan.

 

AndréBongard - piano 

André er fra Tomter. Han er utdannet ved Norges Musikkhøgskole med grunnstudiet i instrumentalpedagogikk og som utøvende hovedfag med fordypningsemne i Piazzolla og argentinsk tango. Han arbeider innen sjangrene klassisk musikk, jazz og argentinsk tango. André er i dag ansatt som universitetslektor ved Norges Musikkhøgskole i bruksklaver og er i tillegg ansatt på musikklinjen ved Ski videregående skole. Han er en svært etterspurt pianist og akkompagnerer mye i tillegg til å gjøre recitals.

Billetter ved inngangen kr 200/100