Hopp til hovedinnhold

Detritus: Nye barokkperler

Noen av barokkens mest kjente og elskede sanger for sopran og basso continuo møter ny og spennende musikk når duoen Detritus spiller i barokksalen.

  • 1/1

Noen av barokkens mest kjente og elskede sanger for sopran og basso continuo møter ny og spennende musikk når duoen Detritus spiller sine nye barokkperler i den vakre salen på Linderud gård. Duoen består av Kaisamaija Uljas (FI) på teorbe og Linnéa Sundfær Casserly (NO) på sang og blokkfløyte. 

Detritus har spesialisert seg på møtet mellom gammel og ny musikk, og på denne konserten tar de for seg kjente og kjære barokkhits som Bist du bei mir, Music for a While og Didos klage med helt nyskrevet musikk inspirert av de gamle sangene. Innimellom de vakre barokke tonene vil det komme fuglesang, søvnløshet, dødsralling og ikke minst tre flunkende nye stykker som får sin premiere på denne konserten.

Musikk av Kristin Bolstad, Barbara Strozzi, Juan Antonio Muro, Henry Purcell, Leevi Räsänen, Claudio Monteverdi, Sebastian Dumitrescu, Tarquinio Merula og Tuomas Kettunen.Billetter kan forhåndskjøpes på Hoopla eller betales med Vipps i døra.

Praktisk info

Billetter: 220,- (voksne), 170,- (honnør/barn), 120,- (student)

Billetter forhådskjøpes på nett eller kjøpes med Vipps ved inngangen.

Konserten starter etter at siste omvisning er ferdig. Denne dagen er Linderud gård en del av programmet til arkitekturfestivalen Open House Oslo, og det holdes gratis omvisninger i hus og hage. Omvisningsbilletter må reserveres på forhånd.