Hopp til hovedinnhold

Vil du være frivillig?

Vi søker hageinteresserte naboer som ønsker å bidra til stell og utvikling av det historiske hageanlegget på Linderud gård.

  • Nærbilde av lilla blomster. Personer i bakgrunnen.
    1/1

Hage søker hagevenner

Er du interessert i hagen på Linderud gård?

Denne sesongen ønsker vi å etablere en frivillig hagegruppe som ønsker å bidra til stell og utvikling av det historiske hageanlegget på Linderud gård. 

Hagegruppa møtes til dugnader og treff gjennom sesongen og vil og inviteres til kurs, omvisninger og andre arrangementer. Hagearbeidet vil foregå under veiledning fra vår gartner Kristian. Det er ikke nødvendig å kunne noe fra før, det holder at du har lyst til å lære mer om hage og møte andre med felles interesser! 

Oppgavene er mange, blant annet skjøtsel av staudebed, blomstereng, rosefelt og frukthage, luke, vanne, rydde, rake og bygge kompost,  og jobbe med å skape trivelige møteplasser både i nærmiljøhagen og hageanlegget for øvrig. 

Vi søker også frivillige som kan  hjelpe til med å arrangere publikumsarrangementer og aktiviteter for barn i hagen gjennom sesongen. 

Åpne hagedugnader

Gjennom sesongen 2024 arrangerer vi ukentlige dugnader på tirsdager kl. 15-19. Oppgavene kan variere, men vi jobber mye med å sette i standden historiske kjøkkenhagen i frukthagen, i tillegg til arbeid i det øvrige hageanlegget og på fellesområdene i nærmiljøhagen. 

Du kan komme innom når det passer mellom 15 og 19, og det vil være felles pause kl 17 med noe å bite i. 

Ta kontakt med cecilie.norgaard@mia.no hvis du lurer på noe angående dugnader eller ønsker å bli med i vår facebook-gruppe for frivillige!

NB: Tirsdag 7. mai er det ikke åpen dugnad - neste dugnadsdag er tirsdag 14. mai. 

Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 1