Hopp til hovedinnhold

Vil du være frivillig?

Vi søker hageinteresserte naboer som ønsker å bidra til stell og utvikling av det historiske hageanlegget på Linderud gård.

  • Nærbilde av lilla blomster. Personer i bakgrunnen.
    1/1

Hage søker hagevenner

Er du interessert i hagen på Linderud gård?

Denne sesongen ønsker vi å etablere en frivillig hagegruppe som ønsker å bidra til stell og utvikling av det historiske hageanlegget på Linderud gård. 

Hagegruppa møtes til dugnader og treff gjennom sesongen og vil og inviteres til kurs, omvisninger og andre arrangementer. Hagearbeidet vil foregå under veiledning fra vår gartner Kristian. Det er ikke nødvendig å kunne noe fra før, det holder at du har lyst til å lære mer om hage og møte andre med felles interesser! 

Oppgavene er mange, blant annet skjøtsel av staudebed, blomstereng, rosefelt og frukthage, luke, vanne, rydde, rake og bygge kompost,  og jobbe med å skape trivelige møteplasser både i nærmiljøhagen og hageanlegget for øvrig. 

Vi søker også frivillige som kan  hjelpe til med å arrangere publikumsarrangementer og aktiviteter for barn i hagen gjennom sesongen. 

Vil du vite mer?

Hvis du tror dette er noe for deg kan du sende en epost til linderud.gard@mia.no, eller bli med på vår neste åpne dugnad! 

Neste dugnad er onsdag 16. august kl. 14-19

På denne dugnaden blir fokuset på å luke, legge flis og rydde felles møteplass i nærmiljøhagen, samt luking i den historiske kjøkkenhagen. 

Velkommen innom om du ønsker å jobbe, eller snakke med oss om hvordan det er å være frivillig.

Møt oss ved langbordet mellom nærmiljøhagen og gartnerboligen, det lille, hvite huset med hagepaviljong vest for hovedbygningen.