Hopp til hovedinnhold

Vil du være frivillig?

Vi søker hageinteresserte naboer som ønsker å bidra til stell og utvikling av det historiske hageanlegget på Linderud gård.

  • Nærbilde av lilla blomster. Personer i bakgrunnen.
    1/1

Hage søker hagevenner

Er du interessert i hagen på Linderud gård?

Denne sesongen ønsker vi å etablere en frivillig hagegruppe som ønsker å bidra til stell og utvikling av det historiske hageanlegget på Linderud gård. 

Hagegruppa møtes til dugnader og treff gjennom sesongen og vil og inviteres til kurs, omvisninger og andre arrangementer. Hagearbeidet vil foregå under veiledning fra vår gartner Kristian. Det er ikke nødvendig å kunne noe fra før, det holder at du har lyst til å lære mer om hage og møte andre med felles interesser! 

Oppgavene er mange, blant annet skjøtsel av staudebed, blomstereng, rosefelt og frukthage, luke, vanne, rydde, rake og bygge kompost,  og jobbe med å skape trivelige møteplasser både i nærmiljøhagen og hageanlegget for øvrig. 

Vi søker også frivillige som kan  hjelpe til med å arrangere publikumsarrangementer og aktiviteter for barn i hagen gjennom sesongen. 

Frivilligmøte onsdag 28. februar kl. 17.30-19.00

Vi inviterer til åpent frivilligmøte onsdag 28. februar. 

Her får du mer informasjon om planene våre for sommersesongen på Linderud gård, og hvilke aktiviteter du kan være med på.

Vi serverer kaffe og noe å bite i, så meld gjerne fra om du kommer på forhånd ved å trykke "deltar" på facebook-arrangementet eller sende en epost til cecilie.norgaard@mia.no

Gi beskjed på epost om du har evt. mathensyn eller allergier, eller har andre spørsmål.

Velkommen!