<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1668687023147121&ev=PageView&noscript=1" />
Photo/Background /

Barnas høstferie

Photo/Background /

Potetferie på Gamle Hvam museum

Gamle Hvam fyller to dager med aktiviteter for barna! Her kan de plukke poteter, leke med laftesett og mer. Du kan også besøke museets utstillinger og finne noe å varme deg på i kafeen.

Når? 4. og 5. oktober kl. 11–14

Photo/Background /

Bli kjent med beveren

Naturveilederne på Besøkssenter våtmark Nordre Øyeren tar med barna ut på Blikomøya for å lære mer om denne underlige skapningen, beveren, som bygger flotte hytter og huler.

Når? 3. – 7. oktober kl. 11–16

Siri Dokken / Siri Dokken
Siri Dokken

"Titina - fra skisser til film" i Avistegnernes hus

Fra Siri Dokkens skisser til ferdig helaftens animasjonsfilm. I denne morsomme og vakre utstillingen følger du utviklingen av Roald Amundsen, Umberto Nobile, hans terrier Titina - og det øvrige rollegalleriet - fra tegnebordet til storskjerm.

Photo/Background /

Kanelbollens dag på Follo museum

Finnes det noe bedre enn lukten av nybakte kanelboller? Nei, trokke det! På Follo museum kan du både feire, dufte og smake på deilige kanelboller i kafeen.

Når? 4. oktober kl. 17-19

Photo/Background /

Teaterskole på Oslofjordmuseet

Bli med på teaterskole hvor fjorden og barnas minner om den står i fokus. Over to morsomme dager skal barna sammen med instruktørene lage og spille forestilling.

Når? Velg mellom 3. – 4. oktober og 5. – 6. oktober

Photo/Background /

Prøv deg som smed på Aurskog-Høland bygdetun

Én mandag i måneden er det smeder i gang i smia på Aurskog-Høland bygdetun, og i høstferien kan du få prøve deg!

Når? 3. oktober kl. 17-20

Photo/Background /

"Med rett til å elske" på Follo museum

Korsegården på Follo museum blir fylt med sterke kjærlighetshistorier, når den nye utstillingen for og med barn og unge åpner. Her kommer du tett på både eldre og nyere kjærlighetshistorier i en interaktiv sanseutstilling.

Når? Åpner 1. oktober

Julie Ebbing / Julie Ebbing
Julie Ebbing

Julie Ebbing i Avistegnernes hus

Det er med begeistring vi viser Ebbings kunst! Selv kaller hun utstillingen «en ode til glemte heltinner og «gale» kvinner – til kunstens mænader – de «rasende», de «ville», de grenseoverskridende og skremmende.» Motivene er engasjerende, inspirerende og varierende.

Photo/Background /

Smak av høst

Varm deg med mye godt i den koselige kafeen på Lørenskog bygdemuseum! 

Når? 6. og 9. oktober, kl. 11-5

Heng med videre

Følg oss på Facebook og Instagram, og glem ikke å tagge dine MiA øyeblikk med #mia_museene_i_akershus eller museenes egne navn!