Hopp til hovedinnhold

Virtuelle opplevelser

Vi har digitalisert Svalgangsbygningen og landhandleren gjennom prosjektet "VirtueltMuseum". Opplev museet når du vil og hvor du vil!

  • Bildet er en kollasj av flere bilder satt sammen. Bildene viser vakre steder som er en del av MiA og du kan besøke i virtuelt museum.

Prosjektet

Dette er et samarbeidsprosjekt mellom MiA - Museene i Akershus, DigitalMuseum, Østfoldmuseene og Anno Museum for å bringe museumsopplevelsen hjem til publikum. 

Blant museene som er digitalisert finner vi Stein skoleTerittenAsker museum og flere andre. Du kan oppleve museenes spennende innhold gjennom digitale løsninger.

Besøk VirtueltMuseum 

  • Bildet viser Svalgangsbygningen bak to trær. Bygget er stort har en svalgang på ene siden. Bildet er tatt om sommeren. Bygget har torvtak.
    Foto: Tom Jøran Bauer/MiA

Svalgangsbygningen

For tiden driver vi med istandsetting av Svalgangsbygningen, og dermed er bygget dessverre stengt for publikum. Med 360-fotograferingen av bygget kan venner av Gamle Hvam fortsatt besøke det flotte bygget fra 1700-tallet. Dette er en unik mulighet! 

Se bygningen her

  • Bildet viser en ung kvinne som står bak et gammel kassesystem. Hun ordner med drops. Bak kvinnen henger det mange eldre gjenstander som man hadde i landhandlere før i tiden.
    Foto: Markus Bratlie

Landhandelen

Opplev vår flotte landhandel digitalt! Landhandelen er innredet etter landhandleri fra 1930-1950-tallet og inneholder spennende varer fra en annen tid, og kanskje noe kjent fra i dag. 

Se landhandelen her


Museum24:Portal - 2024.05.16
Grunnstilsett-versjon: 1