<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1668687023147121&ev=PageView&noscript=1" />

UTSATT! Forestilling med Underholdningsvogna

På grunn av ustabilt vær er det i samråd med artistene bestemt å utsette forestillinga. Ny dato blir kunngjort på facebook og hjemmesider.

Nylonstrømpa feirer 80 år!


Underholdningsvogna hyller professor Mr. Wallace Carothers ved fabrikken DuPont og hans oppfinnelse nylon som ble presentert første gang i 1939. Klesplagget ble en enorm suksess verden over, men til Norge kom ikke denne vidunderstrømpa før lenge etter 2. verdenskrig. Her på de nordlige breddegrader sies det at strømpene frøs fast på leggen vinterstid, for hva gjør vi ikke for skjønnheten! 

Forestillingen finner sted i en typisk Oslobygård på slutten av 1950-tallet hvor vi blir kjent med de to naboene Nelly Hansen og Solgunn Nilsen. Publikum får også møte ektemannen Ole, sladrekjerringen Gurine, og den flørtende strømpeselgeren. Her blir det nostalgiske gjenhør med sanger som “Sussebass” og “I wanna be loved by you”, jazz av Burt Bacharach og revyviser av The Monn Keys så vel som Lalla Carlsen, samt nyskrevne låter som feirer jubilanten nylonstrømpa.

Forestillinga spilles ved lekeplassen på Gamle Hvam.


Kjøp av konsertbillett inkluderer inngangsbillett til museet denne dagen. Kom gjerne tidlig og ta en titt i utstillingene eller bare nyt en vaffel og en kopp kaffe i vakre omgivelser.


  • 1/2
  • 2/2