<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1668687023147121&ev=PageView&noscript=1" />

Besøk oss

Gamle Hvam museum er et kulturhistorisk museum i Nes, Akershus, med et friluftsmuseum på tunet, mange spennende utstillinger og et opplevelsesrikt program gjennom året.

Gamle Hvam museum er i hovedsak åpent om sommeren. På en ordinær åpningsdag er alle utstillinger åpne og vi holder omvisninger i Svalgangsbygningen fra 1729 som er museets eldste bygning. Vi tar gjerne imot bestillinger fra grupper og enkeltpersoner gjennom året og vi skreddersyr omvisninger til deres ønsker og interesser.

I den vakre hagen med om lag 280 ulike stauder, prydbusker og roser fra Østlandsområdet er det alltid noe som blomstrer. Barna elsker å leke med leketraktoren – en ekte gammel Massey Harris, se på dyrene eller bruke flerfoldige timer i den 140 meter lange, hjemmesnekrede hinderløypa. Mange av våre besøkende tilbringer hele dagen i museets avslappende atmosfære. Her er det godt å være både for store og små!