Hopp til hovedinnhold

Utekino på Follo museum: Hør her'a!

I forbindelse med markering av at det er 50 år siden Norges første filmfestival ble arrangert i Drøbak, inviterer Drøbak kino til gratis utekino på Follo Museum. Det blir førpremiere på den norske filmen Hør her'a!

Før filmstart vil Aleksander Breiby Herseth holde et kåseri om filmfestivalen, som hadde slagordet «også Drøbak Cannes». På museet får du kjøpt deg snacks og drikke med til filmvisningen. Ta med noe å sitte på!

 Velkommen til en stemningsfull kveld på Follo museum.

Om filmen

Endelig sommerferie! Det eneste tenåringen Mahmoud ønsker seg er en avslappende sommer uten mas. Men så kommer onkel Ji på besøk fra Pakistan. Og hvem tror du får ansvaret for å være hans Oslo-guide? Jo, Mahmoud selvfølgelig. Og ikke nok med det, lillebror Ali har en hemmelighet som snur hele tilværelsen på hodet. Sommerferieplanene går med andre ord ikke på skinner ...Hør her’a! er en forfriskende, varm og rørende film som sender dine egne fordommer rett i fleisen på deg, og etterlater ingen uberørt.Filmen er basert på Gulraiz Sharifs suksessroman og er regissør Kaveh Tehranis første spillefilm. Manuset er skrevet av Erlend Loe og Nora Landsrød. Hør her’a! åpner Haugesund filmfestival 2023.