<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1668687023147121&ev=PageView&noscript=1" />

Roald Amundsens hjem i 2019

Ny utstilling

Sommeren 2019 åpner vi ny utstilling i vaktboligen. Her kan du få innblikk i mindre kjente historier og se gjenstander, fotografier og dokumenter som stammer fra Amundsens hjem. Temaer som vises spenner fra Amundsens kjærlighetsforhold til hans rundreise i Japan i 1927. Utstillingen gir også en generell innføring i Amundsens liv og ekspedisjoner.

Utstillingen åpner 29. mai.

AMUNDSEN-filmen

I februar er det premiere på filmen AMUNDSEN. Uranienborg var en selvfølgelig location for opptak til filmen, og vi gleder oss til å se hvordan det vakre stedet ved Bunnefjorden tar seg ut på filmlerretet.

Bestill foredrag

Akkurat som Amundsen i 1925, er vi også klare for å tale til folket. Vi reiser rundt med foredrag om Roald Amundsen. Ønsker du at vi skal komme til deg?
Send oss en mail - follo.museum@mia.no

Digital satsning - Amundsens hjem

Vi har store planer om en satsning på digital formidling av Roald Amundsens hjem. Takket være midler fra Sparebankstiftelsen DNB, Eckbos legat og Akershus fylkeskommune kan vi nå starte produksjon av virtuelle og digitale opplevelser med utgangspunkt i Amundsens liv, hjemmet hans og samlingene.