<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1668687023147121&ev=PageView&noscript=1" />

Utleielokaler

I Bestyrerboligen, den vakre villaen i sveitserstil fra 1885, har vi lokaler som egner seg både for selskaper og for mindre seminarer og møter. For priser se nederst på siden.

Selskapslokaler

Bestyrerboligens første etasje har bevart sin originalitet, og blandet med moderne fasiliteter er dette med på å lage en helt spesiell ramme rundt et hvert arrangement. 

Her kan det pyntes romantisk til bryllup, praktfullt til bursdager og jubileer. 

Salene i 1.etasje har en stor stue, Rødstua, med to mindre stuer tilknyttet i endene. Stuene er egnet til oppdekking for opptil 50 gjester. En av stuene ligger også i tilknytning til kjøkkenet og er egnet til oppdekking av buffet. Kjøkkenet er utstyrt for oppvarming og opplegging av mat. Fra storstuen er det utgang til glassveranda og til hagen med flott utsikt til elva.

I tillegg finnes en stue med sofaer og lenestoler, og et lite barlokale. Det er et piano til gjestenes bruk. Trådløst nettverk er tilgjengelig. Garderobe og toaletter i kjelleren.

Møtelokaler

I 2. etasje har vi et moderne møterom med plass til 12 personer, og to tilstøtende grupperom. Møterommet har projektor og lerret og tilgang til trådløst nett. Flipover og whiteboard er tilgjengelig.

Fra konferansebordet er det innsyn til to utstillingsrom som viser Blesa samlingen med gjenstander fra Blesa gård i Fet. 

Lokalene kan leies på dag- eller kveldstid og i helg. Ønsker du en omvisning eller andre tilbud, ta kontakt med med vår bookingansvarlig.

  • Et pent dekket frokostbord med brød, eplemost, syltetøy og ost. Blomster og levende lys i bakgrunnen
    1/1
    Start dagen og møtet med frokost MiA

Priser 2019

1.etg - Dagtid uke - kr. 2000,- 
1.etg - Hel dag helg - kr. 4900,-  tillegg for ekstra dag - kr. 670,-
          
2.etg - Dagtid - kr. 1500,-
2.etg - Som tillegg til 1.etg - kr. 750,-
          
Leie av duker 140 x 210 cm - kr. 80,- pr. stk.