- 1/1
Dette er den første av flere temakvelder vi inviterer til år. Vi håper du vil komme for å dele gode matminner og oppskrifter med oss, og inviter gjerne med deg en venn eller to.Temakvelden er en del av Mangfoldsprosjektet som ble igangsatt sommeren 2022. Første del av dette prosjektet tar for seg lokal kvinnehistorie.
Nå er vi nysgjerrige på hva kvinnene stelte i stand på kjøkkenet og serverte familien, lokale mattradisjoner står for tur! Har du en oppskrift du vil dele med oss?
Program
17.30 Velkommen ved avdelingsdirektør Christin Kristoffersen
Servering av mat og drikke
18.00 Presentasjoner
- Roma mineralvannfabrikk
- Mer Enn
- Rosenberg spiseforretning
- Menyen ved Fetsund lenser sesong 2023
19.00 «Lokal matkultur», innlegg ved Nina Schwebs, Universitetet Sørøst-Norge
19.15 Samtale om lokal matkultur – deling av oppskrifter
20.30 Oppsummering og avslutning.
Påmelding til arrangementet: anniken@hesselberg@mia.no
Velkommen!