Hopp til hovedinnhold

Liker du å jobbe i team med flinke folk som vet hva god service er?

Fetsund lenser og Besøkssenter våtmark Nordre Øyeren har behov for deltidsansatte i sesongen som er fra 1. mai til 30. september.  Stillingene er deltid både ukedager og helg.

Våre spennende arenaer ligger i vakre naturomgivelser - kun 19 minutter fra Oslo S.

Vi har behov for deg som vet eller er villig til å lære hvordan man skal ta godt vare på en GJEST. Du er:

  • GLAD: Smilende, imøtekommende, stolt, med et ønske om å ha det gøy på jobb
  • JOVIAL: Hyggelig, likandes, munter, som ønsker å få andre til å trives
  • EKTE: Åpen, ærlig, "hel ved", med ønske om å stå for det vi tror på
  • SULTEN: Nysgjerrig, lærevillig, framoverlent, energisk, og ønsker å utvikle seg
  • TRYGG: Sikkerhetsfokusert, tillitsfull, inkluderende, informert, og ikke redd for å ta  beslutninger

Vi ser etter folk til:

Du liker kontakt med mennesker, og er god på å ta initiativ til kontakt.

Du må like å sette deg inn i bakgrunnen for ulike produkter og har stolthet i å skape gode kundeopplevelser.

Butikken fungerer også som informasjonspunkt så du må ha evnen til å ha oversikt over stort og smått, samt kunne sette deg inn i den overordnede historien om fløtingsanlegget.


Du må like å lage og server enkle retter. Ha litt kjennskap til IK-mat systemet og samtidig like å ha et utvidet ansvar og delegere oppgaver til andre. Være fortrolig med å jobbe alene, men også i team.

Du må til tider tåle høyt arbeidstempo med vaffelsteking, sjauing, renhold og ha en meget god serviceinnstilling ovenfor våre gjester.

Bryggekafeen fungerer også som informasjonspunkt så du må ha evnen til å ha oversikt over stort og smått, samt kunne sette deg inn i den overordnede historien om fløtingsanlegget.

Du blir vårt vertskap for gjester som skal overnatte i våre hvilebrakker. Imøtekommende, fleksibel og løsningsorientert.

Renhold, servering og tilretteleggelse.

Fordel med interesse og erfaring for reiseliv og destinasjonsarbeid.

Du må være over 18 år og være villig til å sette deg inn i alkoholloven. Serviceinnstilt og trygg på å behandle alle gjester på en god måte. Servering av enkle retter i tillegg til alkohol. Rydding og sjauing.

Vi leiter etter deg som er historieinteressert, liker å snakke med folk og i å levendegjøre historien i form av omvisninger.

Fetsund lenser er en populær destinasjon for store og små grupper, familier og lokale, og vi er nå på jakt etter flere omvisere til sommersesongen.

Omvisere hos oss vil også få andre arbeidsoppgaver ved behov i butikk, bryggepub og/eller bryggekafe'.

Kafe' og naturvert/vertinne.   Fordel med interesse eller utdanning innen natur og kjennskap til Nordre Øyeren naturreservat. Du må være serviceinnstilt og like å jobbe med gjester i alle aldere.

Du må til tider tåle høyt arbeidstempo med vaffelsteking, sjauing, renhold og ha en meget god serviceinnstilling ovenfor våre gjester.


Send oss en søknad

Du må være fylt 16 år og søkere over 18 år vil bli prioritert. Gjerne ha erfaring fra servering eller butikk. Søkere med interesse innenfor kultur-/ historie-/ museum-/ naturfag oppfordres spesielt til å søke, men det er ikke et krav.  Ønsker deg som behersker norsk og engelsk muntlig, og som er fleksibel og serviceinnstilt mot både våre gjester og kollegaer. Relevant erfaring vektlegges.

Alle stillinger er deltid og du må ha mulighet til å delta på obligatorisk opplæringshelg den 28. og 29. april.

Søknadene blir behandlet fortløpende og alle får tilbakemelding.

Søknad med CV sender du til fetsundlenser@mia.no innen 15.02.2023.

Gå ikke glipp av hva som skjer hos oss: