<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1668687023147121&ev=PageView&noscript=1" />
Foto av personer med gamle klær og fløterhake. (Foto/Photo)

Omvisning og grupper

Omvisning

​Våre dyktige omvisere forteller historia om tømmerfløtinga og tar deg med på en spennende spasertur på området. Du får se sorteringsanlegget og «gå på vannet». Det blir også besøk i utstillingene i Trådbua og Materialbua. 

Bestilte omvisninger

Vi tilbyr både generelle og spesialiserte omvisninger hele året. Omvisningene tilbys på norsk og engelsk. Avhengig av tilgjengelige omvisere vil omvisning på andre språk kunne arrangeres. Omvisning må forhåndsbestilles for minimum 15 personer.

Fløtingsanlegget og museet 60 min (standard omvisning) 

Onsdag - fredag kl. 08:00-16:00 kr. 100,-  pr person.
Onsdag - fredag etter kl. 16:00 kr. 120,- pr person.
Lørdag - søndag kr. 120,- pr person.

  Utvidet omvisning

  Standard omvisning kan utvides med følgende tilbud:

  Omvisning i arbeiderboligen Sootbrakka, 30 min.  -  tillegg på kr. 55,- pr. person.
  Omvisning ombord på Slepebåten MB Mørkfos 30 min.  -  tillegg på kr. 55,- pr. person.

  • Lensevandring2015 (Foto/Photo)
   1/1
   Foto: Berit Leikhammer

  Skreddersydd pakke

  Mange legger dagsturen til Fetsund lenser for å oppleve den unike atmosfæren og de historiske omgivelsene ved Glommas idylliske bredd. Er du med i en forening eller ansatt i en bedrift og ønsker å ta med deg gode kolleger og venner ut på tur? Vi kan skreddersy en pakke med gode opplevelser for dere!

  Vi tilbyr spennende opplevelser med servering av god mat i historiske omgivelser. Enten dere ønsker en gjeddekake som "håndmat" på bryggekanten eller en fullt oppdekket lunsj i den ærverdige Bestyrerboligen fra 1885 - valget er deres!

  Møter og events for næringslivet

  I Bestyrerboligen finnes møterom for både små og store grupper. Ved å legge møter med kunder eller andre forbindelser til Fetsund lenser og vårehistoriske omgivelser, kan det bli et annerledes. Vi tilbyr lunsj og/eller middag på forespørsel og kan lage opplegg med aktiviteter på området vårt. Kontakt vår bookingansvarlig for mer informasjon.