Hopp til hovedinnhold

Omvisning

​Våre dyktige omvisere forteller historia om tømmerfløtinga og tar deg med på en spennende spasertur på området. Du får se sorteringsanlegget og «gå på vannet». Det blir også besøk i utstillingene i Trådbua og Materialbua. 

Bestilte omvisninger

Vi tilbyr både generelle og spesialiserte omvisninger hele året. Omvisningene tilbys på norsk og engelsk. Avhengig av tilgjengelige omvisere vil omvisning på andre språk kunne arrangeres. Omvisning må forhåndsbestilles for minimum 15 personer.

Priser omvisning

Drop-in omvisning klokken 12 hver fredag, lørdag og søndag i juni, juli og august. Billett kjøpes i museumsbutikken Endeli' i god tid før kl. 12

Priser omvisning Drop-in omvisning klokken 12 hver fredag, lørdag og søndag i juni, juli og august. Billett kjøpes i museumsbutikken Endeli' i god tid før kl. 12
Person Pris
Voksen kr. 150,-
Barn kr. 75,- 6-17 år
Student kr. 80,- ved framvisning av studentbevis
Familie kr. 450,- gjelder for inntil to voksne med barn

Standard omvisning kan utvides med følgende som må bestilles i forkant:

Standard omvisning kan utvides med følgende som må bestilles i forkant:
Omvisning i arbeiderboligen Sootbrakka kr. 60,- pr. person
Omvisning ombord på slepebåten MB Mørkfos kr. 60,- pr. person
  • Foto av personer samlet rundt person kledd i busserull og hatt. Omvisning.
    1/1
    Lensevandring Berit Leikhammer

Skreddersydd pakke

Mange legger dagsturen til Fetsund lenser for å oppleve den unike atmosfæren og de historiske omgivelsene ved Glommas idylliske bredd. Er du med i en forening eller ansatt i en bedrift og ønsker å ta med deg gode kolleger og venner ut på tur? 

Vi tilbyr spennende opplevelser med servering av god mat i historiske omgivelser. Enten dere ønsker en gjeddekake som "håndmat" på bryggekanten eller en fullt oppdekket lunsj i den ærverdige Bestyrerboligen fra 1885 - valget er deres!

Møter og events for næringslivet

I Bestyrerboligen finnes møterom for både små og store grupper.  Vi tilbyr lunsj og/eller middag på forespørsel.