<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1668687023147121&ev=PageView&noscript=1" />
Bærbar pc i forgrunnen med kaffekopp og folder på høyre side på et konferansebord. Blomster og kaffekopper i bakgrunnen (Foto/Photo)

Møter og konferanser


I Bestyrerboligen tilbyr vi møterom for både små og store grupper. Ved å legge møter med kunder eller andre forbindelser til Fetsund lenser og våre historiske omgivelser, kan det bli et annerledes møte. 

Vi tilbyr lunsj og/eller middag på forespørsel og kan lage opplegg med aktiviteter på området vårt. Kontakt vår bookingansvarlig for mer informasjon.

 • Et pent dekket frokostbord med brød, eplemost, syltetøy og ost. Blomster og levende lys i bakgrunnen (Foto/Photo)
  1/1
  Start dagen og møtet med frokost MiA

I 2. etasje finnes et moderne møterom med stort konferansebord plass til 12 personer, og to tilstøtende grupperom. Møterommet har projektor og lerret samt tilgang til trådløst nett. Flipover og whiteboard er tilgjengelig. Fra konferansebordet er det innsyn til to utstillingsrom som viser Blesasamlingen med gjenstander fra Blesa gård i Fet. 

I 1. etasje kan storstua gjøres om til forelesningsrom med plass til 50 personer.  Småbord eller langt konferansebord. Nytt AV-utstyr.

Kjøkken med fasiliteter til både oppvarming av mat og kjølerom.

 • Forfriskniger i pausen (Foto/Photo)
  1/3
  Forfriskniger i pausen MiA
 • Nærfoto av lensekopp, penn og minnepinne - alt med Fetsund lenser logo (Foto/Photo)
  2/3
  Kurs- og konferanse Solfrid Lintho/Fetsund lenser
 • Dame i rød bluse som med ryggen til. Ser ut av vinduet ut mot elva. Damen sitter på en stol og holder høyre hånd rundt et glass med eplemost som er plassert på et bord. En glassblomstervase med blomster (Foto/Photo)
  3/3
  Lokaler som gir hvilepuls MiA