Hopp til hovedinnhold

Har du kvinnehistorier fra Fet og Sørum?

Som en del av mangfoldsprosjektet ønsker vi å samle inn kvinnehistorier fra Fet og Sørum på video slik at også disse historiene blir tatt vare på for fremtiden.

  • Foto av kvinner og barn som har piknik i en hage.
    1/1
  • Foto av rom med utstyr for videofilming
    MiA - Fetsund lenser

Vi har satt opp et intervjustudio i 2. etasje i Bestyrerboligen. Her kan medlemmer av lokalbefolkningen intervjue hverandre, eller man kan spørre om å bli intervjuet av oss.

Vi har satt opp noen datoer hvor fagkonsulent Maren Rogstad er tilstede i Bestyrerboligen med en full kanne kaffe, for å ta imot de som ønsker å delta i dette fantastiske prosjektet, men som ønsker seg litt mer veiledning. Kom også gjerne innom om du bare ønsker å slå av en prat.

Det blir «Åpen dag i Studio 1» på følgende onsdager fremover: 1. mars, 12. april og 3. mai

  • Foto av kvinne med tommelen opp
    MiA - Fetsund lenser

Maren er tilgjengelig mellom kl. 9.00 og kl. 13.00 til å hjelpe til med hva enn det skulle være av spørsmål om kamerautstyr, intervjuteknikk og annet.

Det er også mulig å bli intervjuet av Maren disse dagene dersom noen ønsker det. Da er det bare å ta kontakt med henne på epost maren.rogstad@mia.no god tid i forveien.

Om det er noen spørsmål om «Studio 1» er det bare å ta kontakt med prosjektleder Anniken Hesselberg på anniken.hesselberg@mia.no eller fagkonsulent Maren på maren.rogstad@mia.no.

Velkommen!

Museum24:Portal - 2024.04.15
Grunnstilsett-versjon: 1