Hopp til hovedinnhold

AVLYST! Kompasset i hjertet

Har du noen gang hatt lyst til å si opp jobben, selge alt du eier og leve et enkelt liv på loffen?

Mange av oss har kanskje tenkt av tanken, men for de fleste er det helt utenkelig å faktisk gjøre det.

Ida Johansen og Alexander Nøkleby fra @utenfastbopel hadde mot nok til å sette tanken ut i livet. De var i utgangspunktet helt vanlige folk med helt vanlige liv. De hadde faste, gode jobber, fin leilighet, stasjonsvogn, katter og hytte, men innerst inne drømte de om noe annet. De drømte om et enklere liv, med roligere tempo, mindre fokus på materielle verdier, mer eventyr i hverdagen og frihet til å gjøre alt det de egentlig hadde lyst til.

En dag bestemte de seg for å ta sats og slenge seg ut i det ukjente. De sa opp jobbene sine og solgte hjemmet sitt, for å prøve det enkle livet på loffen som de drømte om. Nå har de levd slik i 2,5 år og livet deres har blitt et utrolig eventyr. Budsjettet er stramt og boforholdene enkle, men de lever stort og bruker hjertet som kompass.

På Instagram inspirerer de tusner av mennesker til å våge å følge drømmene sine og finne glede i de små ting. De spør: Er alle de materielle verdiene så viktige som vi tror, eller kan vi være like lykkelige med færre ting og mindre penger? 

Lørdag 5. februar kommer Ida og Alexander til Fetsund Lenser for å snakke om det eventyrlige livet og vise bilder fra noen av sine mange fantastiske opplevelser.

Det er kun 50 billetter så ikke gå glipp av muligheten til å treffe disse to gledessprederne.