<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1668687023147121&ev=PageView&noscript=1" />

Julemarked

Endelig kan vi ønske velkommen til vårt tradisjonelle julemarked igjen!

 • (Foto/Photo)
  1/1

Salgsboder og god gammeldags julestemning

Vi gleder oss til å invitere til tradisjonelt julemarked. 22 boder på og ved Viubanen og 16 utstillere ved gårdstunet på Lund.  I Bestyrerboligen har Fet husflidslag utstilling og salg av håndarbeid. Grøtdamene blir å finne i bryggerhuset og Fet skolekorps har egen stand med kafé og fuglenek. I Flomparken har du mulighet til å kjøre hest og kjærre eller være med på ridetur.

I kafeen vår ved verkstedet serveres både varm suppe, lapskaus, grillpølse, pinnebrød og varmt drikke. Julekortfotografen er lovet plass i låven og utenfor venter en julepyntet Gråtass. Nissen har det travelt, men kommer innom oss på lørdag.  Han blir nok glad for både kort med hilsninger og julegaveønskelister.  På Besøkssenteret finnes julekort og ønskelister som barna kan skrive/tegne og levere til Nissen, og han har lovet overraskelser til de som kommer meg ønskelista.

Vår egen julebutikk Endeli' er åpen begge dagene og her bugner det av flotte julevarer som passer både til små og store. I smia er smeden klar med varme på essa og viser deg gjerne tradisjonell smiearbeid fra lensenes storhetstid. Årets Årringen vil også være ferdig trykket og klar for salg på markedet.  På MB Mørkfos finner du medlemmer fra Venneforeningen Mørkfos som ønsker å vise deg båten.

Fet skolekorps holder småkonserter rundt på området og på søndag blir det konsert med barnekor fra Lillestrøm kulturskole utenfor Endeli'.

Vi gleder oss - håper du kommer!

 • (Foto/Photo)
  1/7
  (Bilde 1 av 7)
 • (Foto/Photo)
  2/7
  (Bilde 2 av 7)
 • (Foto/Photo)
  3/7
  (Bilde 3 av 7)
 • (Foto/Photo)
  4/7
  (Bilde 4 av 7)
 • (Foto/Photo)
  5/7
  (Bilde 5 av 7)
 • (Foto/Photo)
  6/7
  (Bilde 6 av 7)
 • Jente i Mariusgenser viser fram sine strikkeprodukter. (Foto/Photo)
  7/7
  Solfrid LIntho/Fetsund lenser (Bilde 7 av 7)