<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1668687023147121&ev=PageView&noscript=1" />

Avlyst: Førjul på bygdetunet

Søndag 22. november skulle vi ha Førjul på tunet. Slik pandemien har utviklet seg blir vi dessverre nødt til å avlyse arrangementet da det ikke er ønskelig å samle så mange mennesker på arrangementer uten faste plasser. Vi ønsker alle en riktig god jul og håper å se dere snart igjen!

  •  (Foto/Photo)

OBS, AVLYST!

Denne dagen blir tunet pyntet med granbar, fakler og varmende bålpanner og Bygdetunets venner tilbyr gratis gløgg. Vi får besøk av julenisser og det blir gang rundt juletreet. 

Tradisjonen tro tørker vi støvet av den mekaniske juleutstillingen til glede for både store og små. Det vil også være omvisninger rundt omkring på tunet denne dagen, blant annet på Okkupasjonsmuseet. 

Landhandleriet er åpent og det blir enkelte boder på tunet så det vil være mulighet for å kjøpe noen julegaver og julegodt - blant annet nissehus og kransekake. Det vil også bli bakt lefser som kan kjøpes rykende ferske. 

Kafeen er åpen (om det blir julemat avhenger av gjeldende smittevernregler). 

Gullverkstallen tilbyr turer med hest og vogn (turene bestilles og betales inne på området i tillegg til billetten). Mer utfyllende program kommer!

Billetter 60,-/30,-

Velkommen til en koselig dag på Eidsvoll bygdetun.

NB: Vi overholder gjeldende smittevernregler og det kan komme endringer ifb. med utviklingen av koronapandemien og i verste fall avlysning. Følg med på våre nettsider. ​