<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1668687023147121&ev=PageView&noscript=1" />

Førjul

Er du en av dem som er glad i adventstiden? Som liker lukten av granbar, tradisjonell julemat og blir i godt humør av julepynt? Ta turen til bygdetunet 2. søndag i advent og kom i julestemning!

 • (Foto/Photo)
  1/1

Denne dagen blir tunet pyntet med granbar, fakler og varmende bålpanner.  Bygdetunets venner tilbyr gratis gløgg. Vi får besøk av julenisser og det blir gang rundt juletreet. 

Tradisjonen tro tørker vi støvet av den mekaniske juleutstillingen som vi har i bua til glede for både store og små. På husmannsplassen lages det pølser og sylte.  I utstillingsrommet i Landhandleriet kan du lage juletrepynt, Okkupasjonsmuseet holder åpent og tilbyr omvisninger. På Oppsal har vi skrudd tiden litt tilbake så der treffer du tjenestejenter fra 1800-tallet som pynter og ordner til jul;-) 

Kl 13:45 tennes julegrana ved kafeen. Det blir opplesning av en julefortelling, gang rundt juletreet og utsetting av grøt til nissen i låven. 

Butikken i Landhandleriet har åpent og selger gaveartikler og gammeldagse drops. Det blir også salg av kornband og sopelimer ved kafeen i kårboligen på oppsaltunet bakes det lefser som selges rykende ferske. På stabburet selges det kransekake og honning.

Rundt omkring på tunet kan du oppdage dansende smånisser fra Eidsvoll Ballettsenter. 

Kafeen er åpen og serverer deilig juletalerken og dessert. 

Billetter 60,-/30,-

Velkommen til en koselig dag på Eidsvoll bygdetun.​

 • (Foto/Photo)
  1/2
 • (Foto/Photo)
  2/2