<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1668687023147121&ev=PageView&noscript=1" />

Gjenkjenn trekkfuglene

Vi vil gjerne lære dere mer om trekkfuglene. Hvilke arter kommer tilbake først, hvilke flyr videre og hvilke hekker her? Bli med på leting etter ulike fuglearter. Hvor mange klarer du å kjenne igjen? På lyden, på utseende eller begge deler?

  • Foto av jenter som ser etter fugl med kikkert (Foto/Photo)
    Fetsund lenser/MiA

Vi har hengt ut flere oppslag ulike steder på området vårt der vi mener det er størst sjanse for å oppdage den aktuelle fuglen. Det kan være nyttig å ha med egen kikkert for å kunne studere fuglene bedre. I tillegg kan du få mer informasjon og lytte til fuglesang dersom du skanner QR-koden på hvert oppslag. For å ikke forstyrre fuglene i området, vær vennlig å kun spille av fuglesangen et par ganger på lavt volum. Lytt etter tilsvarende sang i nærheten. 

På oppslagstavlen utenfor besøkssenteret henger bilder av de fuglene vi har satt ut oppslag om akkurat nå. Antall og arter vil endre seg utover våren. Det er kun ett oppslag av hver art. Finner du alle?

Lykke til!