<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1668687023147121&ev=PageView&noscript=1" />

Robotverksted

Har du alltid hatt lyst til å lage din egen robot? Eller fikk du lyst akkurat nå som du leste dette? Lars Aurtande viser deg hvordan! Han er illustratør og modellmaker, og har lang erfaring med både organiske, mekaniske og tekniske kreasjoner.

  • Robotverksted.jpg
    The Roman Pine (Silketrykk, Lars Aurtande 2017)

På Avistegnernes hus har vi samlet sammen «intelligent skrot». Det er alskens fine ting, gamle og nye, som er funnet rundt omkring i skuffer og skap og gamle låver. Kanskje du har noe liggende selv som du vil ta med? Dette settes sammen til noe nytt. Slik blir alle kreasjonene like unike som deg. Og roboten kan du ta med deg hjem!

Passer for barn fra 6 år og voksne som ikke er redde for limpistoler. Voksne får lov til å delta uten barn, men da må de ha med melding. 

I tillegg til å være kurator i Avistegnernes hus, jobber Lars som kunstner, robotmaker, avistegner og illustratør. Han har illustrert bunker av bøker, og fått en rekke priser og utmerkelser for arbeidene sine – og vært nominert til Kulturrådets årlige bildebokpris tre ganger.

Verkstedet er støttet av Frogn Kulturråd og er helt gratis!

Slik så verkstedet ut i fjor: