<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1668687023147121&ev=PageView&noscript=1" />

Desember på Asker museum

Opplev en tradisjonell, morsom og vakker jul på Asker museum. I desember pynter vi hele hagen med julelys, åpner nisseloftet og inviterer til nissevandring. Vi har tips til julegaver i museumsbutikken, spiller julemusikk og selger vårt helt nye julehefte. Ta med familie og venner og kom i julestemning med oss på museet!

  • Foto: Randi Malm
    Foto: Randi Malm

Nissevandring for barnehager
Vi på Asker museum har en lang tradisjon med nissevandring med barnehager her hos oss - og det har vi i år igjen. Gjennom hele desember kan barnehager eller SFO booke nissevandring på telefon: 66 79 00 11 eller via epost: asker.museum@mia.no. Pris per gruppe er 500 kr. Vandringen varer i ca. 35 min og kan bookes mellom våre åpningstider tirsdag - fredag 11-15. 

Nisseloft på stabburet
I hele desember åpner vi det spennende nisseloftet vårt her på museet. Det vil stå åpent alle dager fra kl.10.00 til kl.20.00. Kom innom da vel! 

Glitrende jul - årets julehefte fra Asker museum
For tredje gang på rad har vi på Asker Museum utviklet vårt eget julehefte. Denne gangen med tema "Glitrende Jul". Kom i julestemning gjennom personlige historier, selvskrevne artikler, julefortellinger fra gamle Asker, oppskrifter og mye mer. Heftet koster 100 kr og vil være til salgs i vår museumsbutikk og Fargerike farvehandel på Bondi, Den glade baker i Asker sentrum og Vardenær gartneri på Landøya i hele desember. 

  • Årets julehefte.
    1/1
    Årets julehefte.