<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1668687023147121&ev=PageView&noscript=1" />

Asker museum på plakaten!

Opplev et knippe av våre utstillinger gjennom 70 år (1949-2019)!

Om utstillingen

Tåfis og Tyfus, Pust, Jeg fikk av min Pappa en Teddy, Å bli gammel er no` herk, Egedius, Aulie, Utne, Aschehoug, Munthe, Hurra for Brukskeramikken, Super know how, Hjelp, hva skal jeg ha på meg?, Hagevinter, Gjenbruk er gøy!, Vær så god å sitt, Kvinner har ikke evnen.

... en l a n g liste, mere enn 125. Utstillinger på Asker museum i 70 år. En lek med Valstads samlinger, der finns noe av alt! Kunstnere, kunsthistorie, lokalhistorie, norsk historie. Fortellinger som gir kunnskap og skaper røtter. Med fantasi og kreativitet og alltid med et blikk på i dag og fremover.

Plakatene forteller museets historie. Hva vi har gjort og hvilke utstillinger vi har vist. Men plakatene viser også et fargerikt og frodig spenn i arbeid, layout og teknikk, og vitner om et museum i utvikling. De første utstillingene ble vist i det store stabburet fra Telemark. Uten plakater, i alle fall som har overlevd. Med Fusdallåven og ny stor utstillingssal i 1991 skyter det fart - tre til ti utstillinger i året, og fremdeles ser vi både bakover og fremover!

Velkommen til å bli kjent med Asker museum histories — gjennom plakatene!

  • 1/2
  • 2/2
  • 1/2
  • 2/2