1. Savner du sommeren?
Her får du smaken av den! Saftig bringebær- og sitronkake laget av Anniken på Lørenskog bygdemuseum.
- 1/1
2. Potetlomper
Alt du trenger er to ingredienser. Se hvilke:
3. Tradisjonsmat fra Skedsmo
Kjøttsuppe med byggryn, også kalt grynsodd, er fra Skedsmo og fins i boka «Mattradisjoner fra Akershus». En rett som både passer til hverdag og som servering i større lag.
- 1/1
Foto: Øivind Møller Bakken / MiA
4. Historisk god kake
Oppskriften til Labråtenkaken kommer fra Hulda Garborgs bok «Heimestell». Både enkel å lage og god i smak - akkurat sånn kaker skal være.
- 1/1
Foto: Øivind Møller Bakken / MiA
5. Perfekt turmat
Mat smaker best ute rundt et bål. Pinnebrød er både enkelt, billig og perfekt for sultne turmager.
- 1/1
Vil du besøke flere museer?
Skaff deg årskort og besøk MiA og andre museer enkelt og billig!