Hopp til hovedinnhold

1. Savner du sommeren?

Her får du smaken av den! Saftig bringebær- og sitronkake laget av Anniken på Lørenskog bygdemuseum.

  • 1/1

2. Potetlomper

Alt du trenger er to ingredienser. Se hvilke:

3. Tradisjonsmat fra Skedsmo

Kjøttsuppe med byggryn, også kalt grynsodd, er fra Skedsmo og fins i boka «Mattradisjoner fra Akershus». En rett som både passer til hverdag og som servering i større lag.

  • Oppskrift: Sodd, grynssodd, kjøttsuppe
    1/1
    Foto: Øivind Møller Bakken / MiA

4. Historisk god kake

Oppskriften til Labråtenkaken kommer fra Hulda Garborgs bok «Heimestell». Både enkel å lage og god i smak - akkurat sånn kaker skal være.

  • Kakeoppskrift: Labråtenkake
    1/1
    Foto: Øivind Møller Bakken / MiA

5. Perfekt turmat

Mat smaker best ute rundt et bål. Pinnebrød er både enkelt, billig og perfekt for sultne turmager. 

  • Pinnebrød
    1/1

Vil du besøke flere museer?

Skaff deg årskort og besøk MiA og andre museer enkelt og billig!

Museum24:Portal - 2024.04.15
Grunnstilsett-versjon: 1